The London
Ceremony Bus

Tof en uniek!

 

 

CEREMONIEMEESTER

 

 

De ceremoniemeester is de tussenpersoon tussen het bruidspaar en de gasten. Hij of zij schrijft, eventueel samen met de getuigen, brieven aan de gasten met daarin allerlei nuttige informatie over het programma, de verrassingen en de huwelijkscadeaus. Hij is verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van de huwelijksdag, en ook de vrijgezellenavond wordt door de ceremoniemeester geregeld. Op de dag zelf ligt de organisatie in zijn of haar handen.

 

De ceremoniemeester is al bekend sinds de middeleeuwen. In die tijd werd deze meestal aangesteld als hoogwaardigheidsbekleder aan het hof van een koning of keizer. Het organiseren van statige ceremonies behoorde tot zijn taken. Later hadden niet alleen de koningen en keizers de beschikking over een ceremoniemeester, maar ook de adel maakte gebruik van diens diensten. Tegenwoordig is de ceremoniemeester er voor iedereen en kun je hem op elke bruiloft verwachten.
Het is de bedoeling dat de ceremoniemeester goed met het bruidspaar doorspreekt wat precies de bedoeling is en hoe traditioneel de bruiloft wordt. Het bruidspaar heeft waarschijnlijk bepaalde verwachtingen van de ceremoniemeester en geeft misschien een eigen invulling aan de taken van de ceremoniemeester.

De taken

Locatie, vervoer, fotograaf, drukwerk, entertainment, catering, band, kleding, bedankjes, bloemwerk, een goede ceremoniemeester…
In veel landen is het vanzelfsprekend dat een professionele ceremoniemeester wordt ingeschakeld. Gelukkig kan dat nu ook in België en Nederland! Want de organisatie van de mooiste dag van uw leven, die laat u toch niet aan het toeval over?

Natuurlijk geeft deze site nooit genoeg informatie. Wilt u meer informatie of mondelinge toelichting, stuurt u dan een briefje of pleeg een telefoontje naar een van onderstaande adressen!

 

 

Kantoor Nederland:
Bredasestraat 18
4611 CG Bergen Op Zoom
Tel. en fax: 0164/25.00.43
Mobiel: 06/28.78.77.94
info@tlcb.nl

Kantoor België:
Starrenhoflaan 20c
2950 Kapellen
Tel.: 0032-3-605.95.93 - Fax: 0032-3-664.28.21
Mobiel: 0032-473/99.34.54 of 0032-475/95.04.67
E-mail: info@tlcb.be